Det sjunde inseglet / The Seventh Seal (1957) – Filming Location

Video

Video?! Jajamensan – det är det nya och det kommer att dyka upp lite klipp här framöver. Ett och annat inlägg i textform kommer givetvis även det fortsatt sporadiskt att postas. Men vi sparkar alltså igång lite försiktigt med min nya passion här i tillvaron – att försöka lära mig redigera rörlig bild – i synnerhet i Final Cut.

I övrigt är min topp10-lista ”favoriter från den gångna filmåret” hyfsat spikad. Kan bli så att det blir en presentation av den i videoformat istället denna gång. Har inte riktigt bestämt mig. Men inom någon vecka så kommer den att dyka upp i någon form.

En reaktion på ”Det sjunde inseglet / The Seventh Seal (1957) – Filming Location

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s